ЛУЦЕНКО ВИЙШОВ ІЗ КЕРІВНОГО ОРГАНУ СОЦПАРТІЇ

П'ятниця, 9 липня 2004, 21:05
Член фракції Соцпартії Юрій Луценко відмовився від посади секретаря політради СПУ з питань агітації та пропаганди.

Про це "Українській правді" повідомили джерела в СПУ, які пояснили це розходженням Луценка із першим секретарем Соцпартії Йосипом Вінським.

За словами джерел, конфлікт стався під завершення з'їзду СПУ минулої неділі, коли обирали керівника центральної ревізійної комісії Соцпартії. На цю посаду Вінський провів свою людину депутата Грязєва, що, вважають джерела, може бути підготовкою виключення із СПУ опозиційних до Вінського діячів – зокрема, Луценка, Віталія Шибка, Станіслава Ніколаєнка і Олександра Баранівського.

Як зазначив у коментарі "УП" сам Луценко, він дійсно після обрання Грязєва написав заяву: "В зв'язку з фальсифікацією Вінським обрання голови центральної контрольної комісії, прошу про самовідвід із усіх виборних посад в СПУ".

За словами Луценка, його обрали рядовим членом політради, однак на цій посаді він залишився за наполяганням Олександра Мороза.

Раніше Луценко як секретар політради з агітації й пропаганди входив до політвиконкому СПУ – найвищого керівного органу партії між з'їздами.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News