Пінчук привозив у Київ Річарда Холбрука – свого керівника

П'ятниця, 9 липня 2004, 21:22
Корпорація "Інтерпайп" приєдналася до Всесвітньої бізнес-коаліції проти ВІЛ/СНІД, повідомила прес-служба корпорації.

У п'ятницю в Києві про це сказав колишній посол США в ООН, а нині - президент і головний виконавчий директор Всесвітньої бізнес-коаліції проти ВІЛ/СНІД Річард Холбрук.

Холбрук відвідав з візитом Київ 8-9 липня за запрошенням засновника корпорації "Інтерпайп" Віктора Пінчука.

Місія учасників Всесвітньої коаліції проти ВІЛ/СНІД, куди входять найбільші світові бізнес-структури, такі як Coca-Cola, British Petroleum, DaimlerChrysler, DHL, Microsoft, NBA, MTV, Siemens – зменшення кількості людей, які умирають від СНІДу, і надання допомоги і підтримки тим, хто зіштовхнувся з цією хворобою.

"За даними статистики, сьогодні в Україні 400 тис. людей хворі на СНІД, що складає близько 1% від загального населення країни. Тому корпорація вважає боротьбу зі СНІДом однієї з найбільш актуальних соціальних задач, як в Україні, так і у світі, і розраховує, що її діяльність у рамках коаліції дозволить надати реальну допомогу для рішення проблеми СНІДу", - говориться в повідомленні прес-служби.

За словами Холбрука, на сьогоднішній день коаліція містить у собі 150 компаній в усьому світі, що погодилися внести свій внесок у справу боротьби з ВІЛ/СНІД.

Всесвітня бізнес-коаліція проти ВІЛ/СНІД була створена в 1997 році та виступає за об'єднання і партнерство урядових лідерів, ділових кіл і суспільства в цілому в боротьбі зі СНІДом.

Штаб-квартира Коаліції розташована в Нью-Йорку.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

У вільний від роботи час американський політик і дипломат бачить Україну в НАТО


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування