Янукович побував на могилі свого рятівника

Понеділок, 2 серпня 2004, 12:27
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович провів у понеділок у Єнакієвому робочу нараду з керівництвом металургійного заводу, а потім пройшов цехами, де поспілкувався з працівниками підприємства.

Про це повідомляє інтернет-видання "Острів".

Після наради Янукович, а також глава облдержадміністрації Анатолій Близнюк і голова облради Борис Колесников поклали квіти до погруддя двічі Героя Радянського Союзу льотчика-космонавта Георгія Берегового.

Як відомо, Янукович у свій час був помічником депутата Берегового. Також колишній космонавт нібито клопотався про зняття судимостей з Януковича.

Покладання відбувалося за численної присутності городян. Серед них були знайомі і родичі Януковича, із якими він вітався й обіймався.

Одна з жінок звернулася до прем'єра з проханням допомогти завершити будівництво храму в Єнакієвому, оскільки, як вона сказала, "ви закладали камінь на початку будівництва".

Янукович відразу дав доручення директору металургійного заводу і меру міста надати допомогу і вирішити проблему. Жінці Янукович відповів, що спеціально до дня відкриття храму, 15 жовтня, він приїде і "ми накриємо стіл".

Звертаючись до Януковича, люди говорили, що підтримують його як кандидата в президенти, викрикували побажання здоров'я, удачі і перемоги на виборах "з Божою допомогою".

На одне з багатьох побажань перемогти в президентській кампанії Янукович з посмішкою відповів: "Ще трохи натиснемо (поднадавим - рос.), і усе буде добре".

Потім Янукович відправився на три міських цвинтарі, де відвідає могили батьків і близьких.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування