Подивитися на Януковича і дітей можна в "Зоряному"

Понеділок, 2 серпня 2004, 16:20
У прес-центрі штабу кандидата в президенти Віктора Януковича відбулася презентація виставки фотографій присвячених кандидату - "Надійний лідер - надійне майбутнє".

Виставку представив заступник керівника державної агенції новин "Укрінформ" Анатолій Михайлов.

На виставці представлено 40 робіт фотографів Володимира Рєпіка і Валерія Соловйова, які покликані "представити Януковича як людину".

Фотографії здебільшого стосуються робочих зустрічей прем'єр-міністра: Янукович в шахті, з військовими, з людьми на площі, з дитиною на руках, з футболістами київського "Динамо", з президентами Путіним і Кучмою у Ялті, на концерті зі співачкою Русланою, з Нелею Разцовою, яка привезла прем'єру відро полуниць тощо.

Виставку планують оновлювати щомісяця. Окрім цієї виставки також не виключене проведення пересувних виставок у регіонах України.

На запитання, що ця виставка дуже нагадує виставку про Леоніда Кучму під час президентської кампанії 1999 року, Михайлов закликав пропонувати свій новий погляд.

На презентації також було оголошено про конкурс оригінальної фотографії "Я і Янукович".

Як повідомив керівник прес-служби штабу Януковича Геннадій Корж, конкурс пройде з 2 серпня по 2 жовтня, і в ньому зможуть взяти участь усі жителі України, що надішлють у виборчий штаб фотографію з Януковичем з історією цього фотознімка. Переможці одержать призи.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування