Штаб Януковича не щеплює за нього корів, а діє за християнською мораллю

Понеділок, 2 серпня 2004, 19:16
Штаб Віктора Януковича у Львівській області заявляє, що жодного адміністративного тиску при зборі підписів за свого кандидата не використовує.

Про це йдеться у заяві штабу, поширеній його прес-службою.

Штаб відзначає, що "уже на цьому етапі виборчої кампанії певні сили намагаються дискредитувати своїх суперників, вводячи в оману мешканців нашої області".

"Зокрема, у підконтрольних їм та прихильних до них ЗМІ поширюються повідомлення про те, що влада на Львівщині фальсифікує процес збору підписів за кандидата у президенти Віктора Януковича, що начебто використовуються "брудні" виборчі технології", - говориться в заяві.

"Відверто заявляємо: усе це не відповідає дійсності. Ми ...працюємо відповідно до чинного законодавства та норм християнської моралі. Чим керуються наші конкуренти, бажаючи отримати перемогу будь-якої ціною, - не нам судити. Зрештою, нас розсудить свідомий вибір мудрого українського народу", - зазначає штаб.

У заяві зазначається, що заявами про адмінресурс суперники намагаються виправдати втрату рейтингів своїх кандидатів та неспроможність команд "ефективно й чесно працювати".

Також штаб заявляє, що усі звинувачення на їх адресу, котрі з'явились у пресі, відповідно до чинного законодавства, незабаром будуть спростовані. Він також попереджає, що фіксує усі порушення команд-конкурентів при зборі підписів.

"Однак ми не поспішаємо їх оприлюднювати, а, відповідно до чинного законодавства, скеровуємо до Центральної виборчої комісії", - зазначено в заяві.

Раніше регіональний штаб Віктора Ющенка у Львівській області заявляв про численні порушення при збиранні підписів за кандидата в президенти Януковича.

Зокрема, у селі Дашава Стрийського району Львівської області під час щеплення корів у селян збирали по 5 грн. за щеплення й одночасно вимагали паспорти. Як потім зізналися самі збирачі паспортів, вони збирали підписи за кандидата в президенти Віктора Януковича, але селянам про це не говорили.

Читайте також:

Підпис за щеплення корови і Януковича – одне й те саме?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування