Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович не їде піднімати рейтинг на Львівщині. Замість нього приїдуть гроші

Вівторок, 3 серпня 2004, 00:00
Голова обласної адміністрації Олександр Сендега спростовує інформацію, що прем’єр Віктор Янукович у вівторок у другій половині дня відвідає Львівську область, яка постраждала від стихійного лиха.

Про це повідомляє львівське інформагентство "КуПол"

Раніше повідомлялося, що Янукович відвідає райони області, які найбільше постраждали від стихійного лиха: дощів, зсувів ґрунту, повеней, виходу річок з берегів.

Водночас, Сендега повідомив, що уряд вже виділив для допомоги населенню Львівщини, яке постраждало від надмірних опадів і спричиненого ними стихійного лиха 3,5 мільйони гривень.

За попередніми оцінками, збитки від підтоплень у Західній Україні становлять 40 млн. грн.

Інформацію про можливість приїзду на Львівщину Януковича не підтвердили і у виборчому штабі Януковича на Львівщині. "Проте ви розумієте, що для прем’єр міністра зовсім не важко підняти літак і за годину бути на місці катастрофи", – зазначив представник Януковича на Львівщині Олександр Мендусь.

Як відомо, Львівщина стала однією із жертв негоди на минулих вихідних. Через сильні дощі у Львівській області підтоплено 2 тисячі 300 будинків.

У липні Янукович уже відвідував Тернопільську область, яка постраждала від граду.

Рейтинг Януковича на Західній Україні значно поступається рейтингу Ющенка. Зокрема, на Львівщині у липні різниця була у дев'ять разів: за Ющенка там було 67,02%, за Януковича – 7,58%.

Читайте також:

Рейтинг Януковича на Львівщині досяг рівня старого рейтингу Кірпи

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування