Зінченко побачив, що рейтингу Януковича нема куди рости

Вівторок, 3 серпня 2004, 14:54
Розрив у рейтингах між Віктором Ющенком і Віктором Януковичем залишається на рівні 10 відсотків.

"Ющенко впевнено перемагає Януковича, і розрив становить понад 10"%, - повідомив керівник передвиборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко.

Як відомо, напередодні було оприлюднено дані соцопитування Київського міжнародного інституту соціології, за якими розрив між конкурентами скоротився до 5%.

"Після квітневої паузи Ющенко вийшов на позитивну динаміку", - додав Зінченко.

За його словами, такі дані вони мають за результатами чотирьох соцопитувань. Він також повідомив, що рейтинг Януковича "підходить до своєї межі".

Загалом, за словами Зінченка, зараз спостерігається "біполярна модель", коли голоси виборців концентруються навколо Ющенка і Януковича, і інші кандидати уже не мають шансів.

Водночас Зінченко розповів про проблеми сприйняття Ющенка в Росії. "Люди міфологізовані щодо одного кандидата. Дивує, що Ющенка не цитують у Росії. Цитується друга емісія інформації, або цитуються журналісти", - додав Зінченко.

"Але хто думає, що доля виборів в Україні буде вирішуватися за її межами – глибоко помиляється", - сказав Зінченко.

Кажучи про досягнення першого місяця передвиборчої кампанії, Зінченко сказав, що попри інформблокаду Ющенко зумів донести до виборців інформацію про події на Співочому полі.

"Ющенко переконливо виграв старт виборчої кампанії", - додав Зінченко. За його словами, 85% населення знають про те, як відбувалося висунення Ющенка у президенти "в присутності 70 тисяч народу".

"Українська Правда"

Читайте також:

ЗА МІСЯЦЬ ЯНУКОВИЧ НАБРАВ 5% РЕЙТИНГУ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування