НОВІ ПОМИЛКИ У ДЕКЛАРАЦІЇ ЯНУКОВИЧА ЗРОБИВ САМ ЯНУКОВИЧ?

Вівторок, 3 серпня 2004, 20:27
У керівництві Центрвиборчкому немає інформації, хто міг внести виправлення у слово "прємьєр-міністр" у декларацію кандидата у президенти Віктора Януковича.

Виконуючий обов'язки голови Центрвиборчкому Ярослав Давидович сказав у коментарі "Українській правді", що "не може відповісти на це питання".

"Я вперше від вас чую [про виправлення у декларації Януковича]. Я особисто деклараціями не займаюся", - додав Давидович.

Як відомо, Янукович у власноруч заповненій декларації займану посаду означив як "прємьєр-міністр". Після галасу, який зчинився у суспільстві через помилку Януковича, у декларацію, яка вміщена на сайті ЦВК, внесли виправлення – посаду Януковича написали як "премьер-міністр". Однак і тут було дві помилки, оскільки треба писати "прем'єр-міністр".

У коментарі "УП" Давидович сказав, що можливо, неправильні виправлення вніс хтось із членів ЦВК, "оскільки закон каже, що кандидат має право виправити помилку".

Водночас Давидович не знає, чи зробив це особисто Янукович, чи його представник у ЦВК Гавриш, чи хтось із членів Центрвиборчкому.

На засіданні ЦВК у вівторок також було відмовлено у задоволенні двох скарг Миколи Катеринчука, уповноваженого кандидата Віктора Ющенка у загальнонаціональному окрузі.

Катеринчук вимагав визнати непроплаченою передвиборчою агітацію статтю в "Урядовому кур'єрі" про участь Януковича у форумі молоді, а також сюжет на УТ-1 про його присутність на Зборах офіцерів України.

"Оскільки матеріали не містять оцінки передвиборчої програми Януковича та ознак, які надають переваги Януковичу – вважати їх агітацією не можна", - заявив член ЦВК Михайло Охендовський, який доповідав із цього питання.

Катеринчук на відмову ЦВК сказав, що тепер "шукатиме правду у Верховному суді".

Водночас представник Януковича у ЦВК Гавриш назвав скаргу Катеринчука "спробою політичної цензури".

"Українська Правда"

Читайте також:

У ЦВК ВИПРАВИЛИ ПОМИЛКИ ЯНУКОВИЧА. НА НОВІ

ЯНУКОВИЧ У ДЕКЛАРАЦІЇ ЗРОБИВ ДВІ ПОМИЛКИ В ОДНОМУ СЛОВІ

Януковича в родині називають "батєй". Хоч він і робить по дві помилки в слові

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування