Зінченко їде PRити Ющенка в Москві

Вівторок, 3 серпня 2004, 22:27
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко у середу відвідає Москву для зустрічі з російською пресою та істеблішментом.

Як повідомила "Українській правді" прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко, візит Зінченка зумовлений "високим інтересом до українських виборів у Росії".

"Олександр Зінченко поспілкується з російською пресою, заявить нашу позицію щодо виборчої кампанії. Зрозуміло, що також Зінченко може мати ряд неофіційних зустрічей у Москві", - сказала Геращенко.

Очікується, що у середу Зінченко проведе прес-конференцію у московському офісі агенції "Інтерфакс". Водночас у вівторок ввечері ця агенція розіслала повідомлення, що "з технічних причин" прес-конференція Зінченка відміняється.

У вівтрок в Києві Зінченко заявив про проблеми сприйняття Ющенка в Росії. "Люди міфологізовані щодо одного кандидата. Дивує, що Ющенка не цитують у Росії. Цитується друга емісія інформації, або цитуються журналісти", - сказав Зінченко.

Як відомо, Зінченко має дружні відносини з представниками російського істеблішменту – зокрема, заступником глави АП Росії Приходьком та главою комітету Держдуми з питань СНД Кокошиним. Як відомо, якийсь час Зінченко працював у Москві як друга особа у радянському комсомолі.

Супроводжує Зінченка відповідальний за відносини з Росією у кампанії Ющенка нардеп Олександр Морозов.

"Українська Правда"

Читайте також:

Новий менеджер Ющенка

Зінченко побачив, що рейтингу Януковича нема куди рости


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News