Симоненко прорвався до тракторобудівників, незважаючи на перешкоди

Середа, 4 серпня 2004, 13:56
У ході візиту в Харківську область Петрові Симоненкові не дали зустрітися з робітниками Харківського тракторного заводу.

Як повідомляє прес-служба Компартії, така зустріч була запланована, але "керівництво підприємства, вочевидь, побоялося відвертої розмови лідера комуністів з робітниками і не допустило спілкування з робітниками підприємства".

Незважаючи на це, інформує прес-служба, Симоненко "зустрівся з керівниками цехів, інженерно-технічними кадрами, які, незважаючи на заборону керівництва, не побоялися прийти на зустріч".

У ході бесіди, йдеться в повідомленні, кандидат на пост президента від КПУ виклав положення передвиборної програми, які стосуються безпосередньо відродження сільськогосподарського машинобудування і АПК.

"З болем і тривогою говорили інженерно-технічні працівники ХТЗ про стан справ на своєму підприємстві, про те, як знищили завод "Серп і молот", Лазовський і Куп'янський заводи, про те наскільки сьогодні ускладнені зв'язки з економічним партнером - Росією, про високі ціни на трактори ХТЗ", - пише прес-служба КПУ.

"Обговорюючи положення своєї програми з представниками ХТЗ, я ще раз переконався в тому, що наша програма розрахована на відродження економіки і вона буде підтримана людьми!" - цитує Симоненка прес-служба Компартії.

"Українська правда"

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News