Ющенко приїде до Львова у вересні, а Янукович повезе львів'ян в Донецьк

Середа, 4 серпня 2004, 14:40
Штабом Віктора Януковича готується проект обміну групами людей зі Львівської та Донецької областей.

Про це інтернет-газеті "КуПол" ("Культура і політика") повідомив прес-секретар виборчого штабу Януковича на Львівщині Юрій Кріль.

За словами Кріля, цей проект базується на угоді про економічну, торгівельну, гуманітарну та культурну співпрацю між Львівською та Донецькою областями, яка була підписана 17.10.2001 колишніми керівниками обласних адміністрацій Сенчуком та Януковичем.

"На базі цієї угоди спеціально готується проект з умовною назвою "Схід-Захід", метою якого є обмін групами людей, які би взаємно пропагували досягнення двох областей", – зазначив прес-секретар.

Разом із тим Кріль додав, що наразі цей проект проходить попередній етап підготовки і чекає свого затвердження експертною комісією. Лише після цього можна буде говорити про його реалізацією та конкретні терміни виконання.

В той же час в Львівському обласному передвиборчому штабі Віктора Ющенка КуПолу повідомили, що приїзд їхнього лідера на Львівщину планується у вересні.

Крім Львова, лідер "Нашої України" відвідає й інші міста області. "Графік візиту на Львівщину вже розписано, проте зараз ще передчасно його подавати" – підкреслили в штабі Ющенка.

Як повідомляє КуПол, збір підписів на підтримку Ющенка в області триває, однак зараз ще не відомо точну цифру зібраних підписів, йде опрацювання інформації з районів області. А перші підсумки підписної кампанії можна буде підбити в понеділок.

Як повідомлялося раніше, з 1 серпня почався так званий "польовий етап" у діяльності штабу Віктора Ющенка - передвиборне турне по Україні. Зараз лідер "Нашої України" їздить південними та східними регіонами країни.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування