Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко сказав у Росії, що президент Ющенко зробить пропозицію

Середа, 4 серпня 2004, 15:32
Найстабільніші відносини України з Росією забезпечить лише кандидат в президенти Ющенко, заявив у Москві керівник його кампанії Олександр Зінченко.

"Стабільніших відносин, ніж з Віктором Ющенком, у Росії не буде з жодною іншою владою", - заявив на прес-конференції в Москві Зінченко, слова якого наводить прес-служба штабу Ющенка

За його словами, за Ющенка-президента відносини України з Росією будуть "послідовними і чесними".

Зінченко також заявив, що "Ющенко буде рішуче відстоювати національні інтереси України, водночас він буде дотримуватися досягнутих двосторонніх домовленостей".

На думку Зінченка, майбутню політику Ющенка щодо Росії легко прогнозувати – достатньо згадати часи його прем’єрства. Він нагадав, що саме тоді було зламано багаторічну тенденцію спаду виробництва між двома країнами.

"Більше того, за рік прем’єрства Ющенка товарообіг між Україною та Росією зріс на 25%. Окрім того, саме уряд Ющенка поклав край несанкціонованому відбору газу і налагодив систему своєчасних розрахунків за російські енергоносії", – наголосив керівник виборчої кампанії Ющенка.

Зінченко нагадав, що в той час офіційний Київ проводив політику заохочення російських інвестицій.

Водночас він запропонував росіянам поцікавитися, скільки інвестицій прийшло у Донецьку область, коли там главою обласної адміністрації був Віктор Янукович, а також нагадав, що росіяни не були допущені до приватизації "Криворіжсталі".

Керівник виборчої кампанії Ющенка запевнив, що "вже за перший місяць урядування нового президента Україна зробить Росії ряд серйозних пропозицій, а нова якість відносин буде вимірюватися новими проектами та новими робочими місцями".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування