Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КРАВЧУК ПОХВАЛИВ ЯНУКОВИЧА ЗА РОБОТУ НАД ПОМИЛКАМИ

Середа, 4 серпня 2004, 17:21
Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук не вбачає нічого ганебного у тому, що прем"єр-міністр Янукович зробив дві помилки у написанні власної посади, заповнюючи декларацію про доходи.

Це він дав зрозуміти у середу на прес-конференції в прес-центрі штабу Януковича.

"Всі ми робимо помилки, починаючи з першого класу, коли пишемо диктанти", - сказав Кравчук.

"Дехто і після інституту пише так, що краще б і не показувати нікому", - додав він.

"На мою думку, це робить людині честь, коли вона не боїться виправляти свої помилки, в словах, в тексті й в роботі", - сказав Кравчук.

Як відомо при заповненні декларації про доходи для ЦВК Янукович зробив дві помилки у слові "прем'єр-міністр", написавши його як "прємьєр-міністр". У середу на сайті ЦВК з'явилася нова версія декларації, де "прем'єр-міністр" було написано як "премьер-міністр", тобто знову з двома помилками.

Коментуючи звинувачення у зловживаннях і використанні адмінресурсу при зборі підписів за Януковича, Кравчук зазначив, що "якщо є якісь документи, що когось примушують" ставити підписи за Януковича, то така людина "має написати заяву" до відповідних органів.

В той же час Кравчук сказав, що, за його інформацією, "штаб (Януковича) відмовився від прийняття різних підписів від владних і інших структур, окрім ініціативних груп".

Відповідаючи на запитання, чому в такому разі у Києві неможливо зустріти ініціативних груп збирачів підписів, Кравчук відповів: "Я тоже багато чого в житті не зустрічав, але це не означає, що його немає".

"Українська правда"

Читайте також:

НОВІ ПОМИЛКИ У ДЕКЛАРАЦІЇ ЯНУКОВИЧА ЗРОБИВ САМ ЯНУКОВИЧ?

У ЦВК ВИПРАВИЛИ ПОМИЛКИ ЯНУКОВИЧА. НА НОВІ

ЯНУКОВИЧ У ДЕКЛАРАЦІЇ ЗРОБИВ ДВІ ПОМИЛКИ В ОДНОМУ СЛОВІ

Януковича в родині називають "батєй". Хоч він і робить по дві помилки в слові

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування