Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченко сказав росіянам, що він не є космічним прибульцем

Середа, 4 серпня 2004, 17:34
Керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко вважає, що Росія не дозволить собі робити невиважені заяви щодо виборів в Україні.

Про це він заявив під час прес-конференції в середу, повідомляє прес-служба центрального штабу Віктора Ющенка

"Кремль - розумний і тактовний партнер, який до побудови стосунків з Україною підходить стратегічно. Тому на сьогодні Росія вустами свого президента і свого посла в Україні чітко зафіксувала позиції невтручання і заявила, що сприйме будь-якого переможця виборів", - сказав Зінченко.

"Дійсно, є група людей, яка має вплив на формування думки в адміністрації президента України, і вона має певні домовленості з деякими особами в адміністрації Путіна", - сказав Зінченко. Однак він висловив упевненість, що Путін про це нічого не знає.

"Якщо хтось у Росії хоче зробити ставку на регіональний олігархічний клан, на вчорашній день – то ми нікому не можемо заборонити робити такий вибір. Але ми також маємо право на свій вибір", - також сказав він.

Зінченко також торкнувся теми відносин Ющенка та його команди з російськими колегами: "Ці відносини носять, здебільшого, неофіційний характер", - сказав він, відзначивши при цьому високий статус цих контактів.

"Ющенко – це не випадкова людина. У нього за плечима семирічна робота на посаді глави Нацбанку, півтора роки прем’єрства і два роки керівництва найбільшою парламентською фракцією. У нього є багаті стосунки, які не залежать від політичної кон’юнктури", - сказав Зінченко.

"Крім того, у Ющенка є команда, представники якої також мають розгалужені відносини з росіянами. Врешті-решт, я теж не Місяця упав, а зберіг і збагатив стосунки, які надбав ще 15 років тому, коли працював у Москві", - заявив Зінченко.

Також в середу Зінченко провів робочу зустріч з главою верхньої палати російського парламенту Сергієм Мироновим.

Темою зустрічі йшлося про спільні проекти у високотехнологічних галузях, зокрема – в авіації, повідомляє прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування