Омельченко приєднався до Януковича, а не до Ющенка

П'ятниця, 6 серпня 2004, 13:17
Кандидат у президенти, міський голова Києва Олександр Омельченко не має наміру підписувати жодних документів про чесні і прозорі вибори.

"Коли я читаю, що кандидати в президенти, пропрезидентські або опозиційні, виступають за чесні і прозорі вибори - мені це не зрозуміло", - заявив він журналістам у п'ятницю, пояснивши свою думку: "Наперед усі задекларували, що вибори будуть брудними, непрозорими і нечесними, і це питання стоїть вже півроку".

"Це образа для народу - що його готують до брудних, до нечесних і непрозорих виборів. Що повинен робити народ? Не піти на вибори - за образу, що йому завдають", - відзначив Омельченко.

Він підкреслив, що прогнози про нечесність і непрозорість прийдешніх виборів роблять "найвищі чини і політики держави".

"Що це за ідеологія у вільній і незалежній Україні, де наперед прогнозують і переконують людей, щоб вони звикали, що вибори будуть такі-то, і щоб вони не сперечалися і приймали це, як правило", - запитує він, повідомляє Інтерфакс-Україна

Як відомо, раніше відмовився підписувати декларацію про чесні вибори кандидат у президенти Віктор Янукович. В той же час Віктор Ющенко ініціював підписання декларації про чесні і прозорі вибори, яку, за його прогнозом, має підписати близько семи кандидатів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування