Тігіпко пішов до Януковича, щоб не пропадали знання

П'ятниця, 6 серпня 2004, 18:15
Керівник виборчого штабу Януковича Сергій Тігіпко після виборів президента збирається повернутися на роботу до Національного банку.

Про це він повідомив під час прес-конференції у п’ятницю у прес-центрі штабу Януковича.

Щодо керівництва в штабі Януковича, то Тігіпко сказав: "Я не міг відмовитися його очолити. Тим більше, що я намагався вчитися цьому". Як відомо, в 2002 Тігіпко навчався у Франції у відомого політтехнолога Жака Сегели.

Щодо можливого обіймання ним посади прем’єра в разі перемоги Януковича, Тігіпко сказав, що це залежатиме від парламентської коаліції.

"Хто б не прийшов, він захоче мати свій коаліційний уряд", - зазначив він і повторив свою думку, що за певних умов прем’єр-міністром може стати навіть Віктор Ющенко.

Тігіпко також висловив сумнів в тому, чи знайдеться восени 300 голосів на підтримку політреформи. При цьому він додав, що аби "не поточний момент, її б зробили швидше".

Керівник штабу висловив переконання, що Янукович обов’язково підтримуватиме політреформу, зазначивши, що якщо Партія регіонів відмовиться, то у кандидата виникнуть проблеми.

Коментуючи програму Януковича, Тігіпко пообіцяв, що за кілька років у 2-3 рази зростуть зарплата, пенсії, стипендії, він подолає через політреформу корупцію і "не буде ніякого звернення рахунків".

Тігіпко відмовився оцінити діяльність президента Кучми, зазначивши, що це має зробити історія.

"Українська Правда"



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування