Під час Олімпіади Янукович помолиться на Афоні, Ющенко закликає його брати приклад з Павленка

Понеділок, 9 серпня 2004, 00:00
Прем’єр України, президент Національного олімпійського комітету Віктор Янукович 11 серпня відлітає в Грецію, де візьме участь у відкритті XXVIII літніх Олімпійських ігор в Афінах.

Про це повідомляє у понеділок прес-служба Кабінету міністрів.

Напередодні офіційного відкриття Олімпіади-2004 Янукович зустрінеться з українськими спортсменами та тренерами в Олімпійському селищі.

Під час перебування на Олімпійських іграх Янукович також відвідає спортивні змагання з плавання, стрибків у воду, гандболу, спортивної гімнастики, легкої атлетики, у яких візьмуть участь провідні українські олімпійці.

В ході візиту до Греції заплановані зустрічі Януковича з державними діячами країн світу та провідними представниками ділових кіл.

Планується, що під час поїздки Янукович зустрінеться з президентом Товариства "Греко-російсько-української дружби", поспілкується з представниками української громади в Греції та візьме участь у відкритті виставки сучасного українського мистецтва в місті Марусі.

У ході перебування прем’єр-міністра у Греції відбудеться його візит до столиці Самоврядної чернечої республіки на Святій Горі Афон – Кареї.

Прес-служба Кабміну зазначає, поїздка Януковича на Олімпіаду фінансується за рахунок Національного олімпійського комітету України.

Як повідомлялося раніше, на Олімпіаду відбуде понад 200 чиновників, які житимуть на фешенебельному теплоході "Роттердам" за рахунок невстановленої туристичної фірми.

Водночас інший кандидат у президенти Віктор Ющенко заявив, що вболіватиме за українських олімпійців по телевізору.

В ефірі на мелітопольського телебачення Ющенко нагадав, що на Олімпіаду їде багато чиновників, у той час коли не вистачає коштів для відрядження спортсменів і тренерів.

Ющенко наголосив, що під час його прем’єрства, коли Олімпіада відбувалася в Сіднеї, він та його міністри вболівали за українську збірну в Києві. Тоді Ющенко особисто більш ніж удвічі скоротив список чиновників, які збиралися їхати до Сіднею, аби заощадити кошти для олімпійців.

Нині Ющенко закликає урядовців, чиновників і Януковича вчинити так само. "Я хочу, щоб таку важливу пожертву зробили і нинішні урядовці, які могли би свої місця віддати спортсменам і тренерам, для яких присутність на іграх – частина їхньої роботи", – заявив він.

Як приклад Ющенко навів свого колегу по фракції Юрія Павленка, який відмовився від місця в делегації на користь тренера, повідомляє сайт Ющенка.

Читайте також:

Януковичу дякують за "біг-морди" і критикують за олімпійську корупцію

Янукович буде PRитися на Олімпіаді за рахунок туристичної фірми

КУЧМА ЇДЕ НА ОЛІМПІАДУ. ЗА ГРОШІ КІРПИ ЧИ САМСУНГА?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування