Симоненко запропонував замість біг-морд "скинутися" на обіди дітям

Середа, 1 вересня 2004, 15:38
Кандидат у президенти Петро Симоненко закликав учасників передвиборчої боротьби з числа "кандидатів-олігархів" спрямувати гроші, призначені на вибори, для шкіл.

"Сьогодні українська держава в особі правлячого режиму Кучми-Януковича остаточно знищує цілісну систему народної освіти", - заявив Симоненко під час відвідування загальноосвітньої школи №43 Солом"янського району Києва.

"Реформістський зуд і катастрофічне недофінансування привели до руйнування найпотужнішої інфраструктури, що забезпечує отримання всебічної і якісної освіти для всіх, незалежно від матеріального достатку", - сказав Симоненко.

Симоненко нарікає, що "професія вчителя і викладача втратила свій високий суспільний статус, випускники училищ і вузів не бачать перспективи роботи за спеціальністю".

"Сьогодні, 1 вересня, я звертаюся до добродіїв кандидатів-олігархів з пропозицією".

"Ті мільйонні кошти, які викидаються на оплату заїжджих політтехнологів, теле- і радіорекламу, театралізовані передвиборчі шоу, замовні заздоровниці на власну честь, біг-борди із зображеннями голів зі штучними посмішками, направити на організацію безкоштовного гарячого харчування для школярів", - передає прес-служба КПУ слова Симоненка.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування