БЕЗСМЕРТНИЙ ПОПЕРЕДЖАЄ ПРО НАПАДИ НА ШТАБ ЯНУКОВИЧА

Середа, 1 вересня 2004, 15:45
Керівник виборчого штабу Віктора Ющенка Роман Безсмертний заявляє, що штаб володіє планом силових дій, спрямованих на дискредитацію Ющенка.

На брифінгу у середу він відзначив, що події останнього місяця, зокрема, й вибухи на Троєщинському ринку, підтверджують правдивість цього плану про нові провокації і вибухи.

За словами Безсмертного, план складається з двох частин: перший етап "підготовчий", запланований на кінець серпня – початок вересня.

Ним передбачаються напади на штаби кандидатів у президенти Мороза, Симоненка та Януковича, відповідальність за які має бути покладено на представників блоку Ющенка.

Другий етап нібито заплановано на початок жовтня і там передбачено проникнення в офіси згаданих кандидатів "із залишенням слідів блоку Ющенка".

Керівник штабу Ющенка зазначив, що план цей "широкомасштабний" і охопить всю територію України.

Безсмертний сказав, що вони оприлюднюють цей план, щоб "убезпечити людей від наслідків", зазначивши, що якщо він не буде зупинений, то вони оприлюднюватимуть таку інформацію, "чим далі, тим більше".

Він нагадав, що таким чином їм вже вдалося досягти відміни провокативних з'їздів (на початку липня штаб попереджав про план проведення з'їзду УНА Едуарда Коваленка з можливими провокаціями, спрямованими на дискредитацію Ющенка).

Безсмертний не сказав, хто передав їм цей план, зазначивши, що їм вдається запобігати провокаціям завдяки "чесним міліціонерам".

На запитання, хто готує цей "силовий план", Безсмертний зазначив, що це "ті, хто виставляють доти на дорогах у Закарпатті і підривають ринки".

Як відомо, Віктор Ющенко звинуватив владу у причетності до провокації із вибухами на Троєщинському ринку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News