Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рекламу Ющенка прибрали, щоб боротися з антирекламою

Середа, 1 вересня 2004, 15:59
У штабі кандидата в президенти Віктора Ющенка було презентовано фільм про нього, який у четвер має з’явитися на каналі УТ-1.

Фільм хронометражем приблизно 10 хвилин складається з розповіді про Ющенка, його роботу в Нацбанку, уряді, політичну кар’єру, висунення у президенти на Співочому полі, благословення від матері напередодні з висуненням, які перебиваються елементами ролику, який глядачі вже раніше бачили на УТ-1 та інших каналах.

“Ющенко йде в президенти, щоб виграв кожен з нас”, “після його перемоги держава піде на зустріч людям”, - говориться в фільмі.

Керівник штабу Ющенка Роман Безсмертний висловив сподівання, що фільм на УТ-1 покажуть в повному обсязі.

На питання, чи вплинули звернення довіреної особи Ющенка Миколи Катеринчука до ЦВК, що рекламу Ющенка тепер показують без супроводу з роликів кандидатів Романа Козака та Олександра Яковенка, Безсмертний сказав:

“Ми зняли на кілька днів рекламу Ющенка і після цього зникла антиреклама. Важко зрозуміти про що йдеться, якщо нема того, до чого вони апелюють ”, - зазначив Безсмертний.

Він сказав, що йому відома реакція ЦВК на запит Катеринчука, яку штаб кваліфікує як “бездіяльність”. “Безумовно, як тільки будуть готові всі докази, ми звернемося до суду”, - сказав керівник штабу Ющенка.

Безсмертний також сказав, що йому відомо, що декілька громадян подали позови до суду на закиди про те, що їм платили гроші на Співочому полі.

Як відомо, на деяких центральних каналах ролик Ющенка йшов в одному блоці з рекламою кандидатів Романа Козака та Олександра Яковенка, явно дискредитаційними щодо Ющенка. Зокрема, Козак попереджав про дружину американку, а Яковенко заявляв, що за участь у мітингу на Співочому полі платили більше, ніж отримують люди у шахтах і металургійних цехах.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування