Колишніх донецьких засуджених беруть під нагляд

Середа, 1 вересня 2004, 18:23
Керівництво УМВД Донецької області ухвалило рішення про проведення цільового оперативно-профілактичного відпрацювання за назвою "Нагляд".

Ця операція покликана активізувати боротьбу з рецидивною злочинністю, підсилити контроль над особами, що знаходяться під адміністративним наглядом, виявити раніше засуджених громадян, які уникають обліків ОВС, повідомляє Центр громадських зв'язків УМВС України в Донецькій області.

Дільничі інспектори вже на підготовчому етапі операції почали контрольну перевірку громадян, що підлягають облікові, на територіях, що обслуговуються.

У заходах задіяні підрозділи адміністративної служби міліції, карного розшуку, боротьби з незаконним обігом наркотиків, а також кримінальної міліції у справах неповнолітніх.

За інформацією сайту, майже кожен третій злочин у Донецькій області вчиняється раніше засудженими громадянами. Найскладніша ситуація в містах Артемівську, Селідове, Дружковці, Сніжному, Новогродовці, а також Амвросієвському, Мар'їнському і Тельмановському районах.

Острів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News