Суркіс привів Шевченка до Януковича

Четвер, 2 вересня 2004, 12:26
Прем’єр-міністр України Віктор Янукович зустрівся з відомим українським футболістом, форвардом італійського "Мілана" Андрієм Шевченком, який готується у Києві разом зі збірною України до відбіркових матчів чемпіонату світу.

Під час зустрічі Янукович та Шевченко говорили про перспективи розвитку вітчизняного спорту, зокрема футболу, повідомляє прес-служба Кабміну.

Янукович наголосив, що майбутнє одного з найбільш популярних в Україні видів спорту у розвитку дитячо-юнацького футболу, адже спортивний шлях Андрія також починався з дитячо-юнацької школи "Динамо".

Особливу увагу, на думку Януковича, необхідно приділити розвитку матеріально-технічної бази для занять фізичною культурою і спортом у дитячому та юнацькому віці, адже на сьогодні більш ніж 11 відсотків загальноосвітніх закладів у містах і 41 відсоток у селах не мають спеціальних залів для занять фізичною культурою.

Тому пріоритетним у діяльності Уряду, за словами прем’єр-міністра, є ініційоване Федерацією футболу України питання про встановлення до кінця вересня цього року в різних регіонах України 350 футбольних майданчиків.

Янукович та Шевченко обмінялися думками стосовно створення в Україні цілої мережі спеціальних спортивних інтернатів для дітей-сиріт, у яких були б гідні умови для проживання, навчання, занять фізичною культурою й спортом найменш соціально захищених дітей.

За словами Шевченка, ці заклади будуть створені як за державні кошти, так й за рахунок Фонду Андрія Шевченка та спонсорської допомоги.

Судячи з фото, розміщених на сайті Кабміну, на зустрічі також був присутній президент Федерації футболу України Григорій Суркіс.

Як відомо, раніше Шевченко заявив, що підтримає Януковича на виборах президента.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування