Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає, де готують фальшиві бюлетені та бойовиків

Четвер, 2 вересня 2004, 18:35
Кандидат у президенти Віктор Ющенко переконаний, що влада навмисне намагається применшити роль екзіт-полу, бо розуміє, що чесно вибори не виграє.

Про це він заявив журналістам у Хмельницькій області, повідомляє персональний сайт Ющенка.

"Екзіт-пол – це виключно демократична процедура, здатна забезпечити моніторинг за чесними і справедливими виборами", - підкреслив кандидат у президенти.

"Традиційно екзіт-пол дає оперативну й чітку відповідь відносно характеру перегонів і результату виборів", - зазначив Ющенко.

Влада, на думку Ющенка, розуміє, що виграти вибори чесно їй не вдасться і тому "намагається мінімізувати роль і важливість цього важливого соціологічного опитування".

"Влада боїться, що результати екзит-полу завадять фальсифікації", - додав він.

Ющенко вважає, що влада сьогодні формує громадську думку, "що вона не визнає екзіт-полу" і всіляко принижує його роль, залишаючи простір для маніпулювання.

Також Ющенко заявив, що вже готуються мільйони бюлетенів і десятки тисяч протоколів і навіть називаються різні місця, де вони начебто зберігаються. Але Ющенко переконаний, що "це останні вибори в житті нинішньої влади".

Крім цього, Ющенко сказав, що у вибухів на Троєщинському ринку є дві версії, "які накладаються одна на одну".

Перша – з'ясування стосунків між "колами, причетними до роботи троєщинського ринку й міліцією, традиційний переділ сфер впливу"; друга - "спланована акція режиму, яка використовується для того, щоб привчити націю до силового варіанту ведення виборчої кампанії".

Ющенко заявив, що існують документи про "створення груп, які б займалися політичною дестабілізацією й пройшли відповідну підготовку".

Ющенко стверджує, що люди, які планують подібні акції, працюють у державних органах.

Ющенко переконаний, що події на Ай-Петрі, інцидент з КАМАЗом і вибух на Троєщині, до якого намагаються "приєднати" "Нашу Україну" – "це все події одного ланцюга, покликані створити напругу у суспільстві і нав'язати силовий сценарій на фоні очевидного програшу кандидата від чинного режиму".

Читайте також:

Янукович ще не вміє маніпулювати екзіт-полами

Попри невдоволення Тігіпка екзіт-пол буде. У виконанні консорціуму

ТІГІПКО ПІДСВІДОМО ВИЗНАЄ ФАЛЬСИФІКАЦІЮ НА КОРИСТЬ ЯНУКОВИЧА?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...