Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хто розсилає темніки? Питання залишається відкритим

Четвер, 2 вересня 2004, 19:26
В адміністрації президента України спростовують інформацію про причетність до розповсюдження темників з дискредитацією європейського напрямку інтеграції України.

"Все це не відповідає дійсності. В адміністрації президента є відділ із питань взаємодії засобів масової інформації, який досить прозоро працює. Продукція, яку він надсилає – це прес-релізи", - заявив керівник управління моніторингу АП Андрій Чирва радіо Свобода.

За його словами, основним завданням управління моніторингу президентської адміністрації є "висвітлення діяльності президента України та адміністрації".

"На останньому тижні були вислані матеріали про виступ президента на урочистому засіданні, присвяченому 13-ій річниці незалежності України, і кілька передруків статей для регіональних газет," повідомив Чирва.

За даними УП, темніки (документи, які регламентують, що й як показувати по телебаченню та висвітлювати в пресі) виготовляються групою аналітиків, які співпрацюють із главою адміністрації президента України Віктором Медведчуком.

Останнім часом наявність темників визнали більшість політиків, в тому числі й сам Медведчук.

На темніках не вказані вихідні данні. Проте редактори, які їх отримують, знають, що виконання темників контролюється саме администрацією президента.

Читайте також

"Медведчук організовує нові диверсії проти європейської України"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування