Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рейтинг Януковича буде піднімати екс-віагра?

П'ятниця, 3 вересня 2004, 16:17
У суботу, 4 вересня по 30 найбільших містах України стартує всеукраїнський тур "Молодь - проти! Молодь - за!", що триватиме майже два місяці.

Ціль туру - напередодні президентських виборів "з'ясувати погляди, думки й устремління молодих людей і ознайомити з ними кандидатів на посаду президента України і громадськість; залучити молодь до активної участі у суспільно-політичному житті країни й об'єднати її навколо близьких і зрозумілих гасел; пропагувати кращі досягнення молодіжної культури".

Концерти туру, що проходитимуть на відкритих площадках, є благодійними. Усі вони заплановані на вихідні дні. Перед концертом усі бажаючі зможуть висловити свої думки і побажання, заповнивши анкети в спеціально відведеному біля сцени місці.

"Усі "за" і "проти" будуть підраховані і зафіксовані на порталах сцени", - повідомили організатори, відзначивши, що остаточні підсумки анкетування будуть оприлюднені в ЗМІ.

У перший день туру, 4 вересня в Чернігові на Червоній площі виступлять Ірина Білик, "Скрябін", "Друга Ріка", Ірина Шинкарук і Андрій Князь.

Того ж дня у Сумах на площі Незалежності виступлять Наталя Могилевська, Асія Ахат, Олена Вінницька (колишня солістка герл-бенд "Віа-гра"), групи "Грін Грей" і "Тріада".

У неділю, 5 вересня Всеукраїнський тур зробить зупинку ще в двох містах, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

У Житомирі на Соборній площі виступлять "Друга Ріка", Ірина Шинкарук, Ірина Білик, Віктор Павлік і група "Скрябін", а в Полтаві на Співочому полі - Асія Ахат, Олена Вінницька, Наталя Могилевська, групи "Тріада" і "Лепріконси".

Багато хто з заявлених виконавців – Білик, Павлік, Вінницька, "Грін Грей" – вже брали участь у концертах на підтримку кандидата в президенти Віктора Януковича.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування