Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Повісити біг-борд Януковича коштує 54 гривні?

Субота, 4 вересня 2004, 15:37
Чернівецький обласний штаб кандидата у президенти Віктора Януковича заявляє, що рекламна кампанія кандидата "ведеться з суворим дотриманням виборчого законодавства".

Штаб спростовує заяви окремих ЗМІ про те, що на рекламну кампанію Януковича витрачаються бюджетні кошти, а встановлення рекламних щитів здійснюється з порушенням законодавства, повідомляє сайт штабу кандидата.

"Доводимо до відома ЗМІ і виборців, що станом на 1 вересня в області розміщено 70 спеціальних конструкцій – біг-бордів – з передвиборчими агітаційними матеріалами Віктора Януковича", - говориться в повідомлення.

"Угода про розміщення інформації про кандидата укладена між ТОВ "Інформаційно-рекламне агентство "Емануїл" та рекламодавцем, в особі розпорядника поточного рахунку виборчого фонду кандидата в президенти Януковича в Києві", - зазначає штаб.

"Згідно укладеної угоди, загальна вартість такого виду рекламної кампанії складає 3800 грн. у місяць. Форма розрахунку за послуги – попередня оплата, як визначено частиною 6 статті 41 Закону "Про вибори Президента України", - заявляє штаб.

За його словами, жодна юридична чи фізична особа не була задіяна до збору коштів на фінансування вказаного проекту.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...