У відпустці депутати штурмували форт і вулкан

Понеділок, 6 вересня 2004, 11:15
Ряд народних депутатів під час літніх канікул знялися в передачі студії "1+1" "Форт Буаяр".

Так свою відпустку провели Віталій Хомутинник ("Регіони України"), Юрій Павленко ("Наша Україна"), Лариса Полякова ("Трудова Україна"), Юрій Артеменко (позафракційник), - пише "Сьогодні".

У той же час народний депутат, член групи "Центр", Тарас Чорновіл, перебуваючи у відпустці, побував на відомому вулкані Везувій і на своїй машині з родиною проїхав 7 тисяч кілометрів по Європі, повідомляє газета.

Чорновіл поділився, що в цей раз йому вдалося проїхати, крім Італії, ще по Німеччині й Австрії. На наступний рік нардеп планує в такий же спосіб об'їхати Піренейський півострів. "Хочу побачити південну Іспанію, — каже Чорновіл. Можливо, і восени в депутатських поїздках, після офіційної частини, також на машині зроблю кілька поїздок".

Свої подорожі Чорновіл виконує на власному десятилітньому Ніссані, який, правда, уже "не тягне".

Нардеп із фракції СДПУ(о) Борис Андресюк відпочивав у місці, яке щорічно користується стабільною популярністю в народних обранців — у депутатському пансіонаті "Нижня Ореанда", розташованому в Криму.

Свій вибір він пояснює віддаленістю санаторію від гучних місць і гарною погодою. "Відпочинок був активним і пізнавальним — політик багато читав", - відзначає видання.

Координатору більшості Степану Гавришу відпочити влітку не удалося, як і представнику прем'єр-міністра Володимиру Рибаку.

Нагадаємо, що у вівторок, 7 вересня, починається чергова сесія Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування