Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенківців продовжують залякувати?

Понеділок, 6 вересня 2004, 12:22
Скоєно напад на квартиру керівника Тернопільського регіонального штабу Віктора Ющенка народного депутата Івана Стойка.

Про це повідомляє прес-служба передвиборного штабу Віктора Ющенка.

У неділю, 5 вересня, близько 19.00 до квартири керівника Стойка увірвався невідомий молодий чоловік. Це сталося одразу після того, коли народний депутат відчинив двері для своєї дитини, яка виходила на прогулянку.

Увірвавшись у квартиру, невідомий ухопив сумку Стойка, у якій були документи та гроші. Керівнику штабу вдалося наздогнати і затримати бандита на сходах, тим часом сусіди викликали міліцію, яка одразу заарештувала нападника.

Дружина народного депутата повідомила, що протягом минулого тижня цей молодий чоловік двічі дзвонив у двері, запитуючи невідомих їй осіб.

Як стверджує народний депутат, за останні півроку подібні випадки нападів на нього траплялися кілька разів. Подібний інцидент стався з ним у потязі, коли зловмисник увірвався до купе народного депутата. Згодом у готелі “Україна” до кімнати на четвертому поверсі, де мешкає Стойко, вдерся молодик.

Крім того, керівник Тернопільського штабу Ющенка також повідомив про те, що кілька тижнів тому дві жінки погрожували його дітям. Стойко вважає, що їх дії були спрямовані на те, щоб спровокувати народного депутата втрутитися у ситуацію.

Нардеп вважає такі події невипадковими і переконаний, що у такий спосіб його намагаються залякати.

Стойко також зазначив, що має намір звернутися до СБУ з вимогою забезпечити безпеку сім’ї та його особисто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування