Кононов знайшов півмільйона, щоб бути президентом?

Понеділок, 6 вересня 2004, 13:37
Кандидат в президенти від Партії зелених Віталій Кононов не зніме свою кандидатури з виборів без відповідного рішення з'їзду партії.

Про це він заявив в неділю під час мітингу в Черкасах, повідомляють "Українські новини".

"Я солдат партії. Я не мав великого бажання брати участь удруге у виборах президента, але раз партія сказала – я вирішив взяти участь. І точно так само я зніму свою кандидатуру лише в тому разі, якщо так вирішить партія", - сказав він.

Кононов заявив на мітингу, що у разі обрання президентом, він має намір скасувати обов'язковий призов в армію, заборонити ввезення в Україну генетично модифікованих продуктів, і знизити віковий ценз для участі у виборах з 18 до 16 років.

"Ми вважаємо, що люди в 16 років вже досить освічені та відповідальні, щоб обирати своє майбутнє. Тому що сьогодні владу обирають ті, кому залишилося жити набагато менше, ніж тим, хто ще не має права голосу", - сказав Кононов.

Кононов, який виступив на мітингу, виклав тези своєї передвиборчої програми і закликав учасників мітингу обов'язково взяти участь у виборах президента 31 жовтня.

"Потрібно зробити лише одне - прийти і проголосувати. Рано чи пізно "зелені" все рівно прийдуть до влади - або в 2004, або в 2006, але це обов'язково буде", - сказав він.

Учасники мітингу-переважно молоді люди в руках тримали прапори Партії зелених, а також транспаранти з гаслами "Віталій Кононов - наш президент", "Партії зелених України - так!".

На мітинг зібралося близько 100 осіб.

Нагадаємо, що під час висунення Кононова в президенти була проблема з виплатою застави в 500 тисяч гривень. Кононовим було прийнято рішення взяти кредит в банку. У разі відсутності можливості зібрати кошти на повернення кредиту, Кононов збирався зняти свою кандидатуру з перегонів.

Читайте також:

"Зелені": партія, яка гуляє сама по собі. На російські гроші?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News