Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Центр стане відповіддю Януковича Павловському

Понеділок, 6 вересня 2004, 15:18
Найближчим часом у Москві відкриється Український центр, аналогічний відкритому нещодавно у Києві.

Про це повідомив заступник представника Ради Федерації Федеральних Зборів Росії Олександр Торшин на зустрічі із співголовою фракції "Регіони України" у Верховній Раді Раїсою Богатирьовою.

3 вересня Богатирьова знаходилася у Москві, де зустрілася із російськими парламентаріями і дала прес-конференцію, повідомляє прес-служба фракції "Регіони України".

Торшин і Богатирьова обговорили можливості розвитку ділових відносин як між парламентаріями України і Росії, так і між країнами і народами цих країн.

"Почав працювати Російський центр у Києві, незабаром буде відкритий Український центр у Москві", - цитує слова Торшина прес-служба української фракції. 31 серпня в Києві відбулося відкриття Російського клубу.

Богатирьова також зустрілася з депутатом Держдуми РФ, заступником глави комітету з питань енергетики, транспорту і зв'язку, активним учасником комісії зі співробітництва з Верховною Радою Рифатом Шайхутдіновим.

Співрозмовники обмінялися думками з приводу інтенсифікації міжпарламентських контактів.

На прес-конференції у Москві Богатирьова, що також є довіреною особою кандидата у президенти Януковича, відзначила, що в Росії йде акція зі збору підписів українських громадян, що живуть у РФ, на підтримку цього претендента на посаду глави української держави.

Акція почалася наприкінці серпня і завершиться в середині вересня.

Український депутат висловила російським колегам співчуття у зв'язку з трагедією в Беслані.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування