Ролики Ющенка зняли через жалобу. Медведчук допоможе грошима

Вівторок, 7 вересня 2004, 16:58
Причина відсутності в теле- та радіоефірі протягом останніх двох днів рекламних роликів Ющенка – жалоба з приводу загиблих в Беслані.

Про це 7 вересня на прес-конференції в центральному штабі кандидата в презитденти повідомив народний депутат Ігор Гринів, повідомляє прес-служба штабу.

"В суботу Віктор Ющенко звернувся до Уряду з ініціативою оголосити жалобу з приводу трагічних подій в школі осетинського міста Бєслан", – розповів народний депутат.

"Також Віктор Ющенко надіслав офіційний лист до центральних каналів, у якому просив зняти його рекламні ролики на час жалоби з приводу загиблих в результаті теракту в Північній Осетії", – розповів він.

"Зараз політичної реклами Ющенка немає на жодному каналі. Ці ролики за своїм настроєм святкові та урочисті, вони не відповідають загальному настрою суму, що існує на даний момент, тому було прийнято рішення їх зняти", – сказав Гринів.

"Із завтрашнього дня показ роликів Ющенка буде відновлено на всіх каналах, крім тих, що залишаються закритими для нас досі", - повідомив Гринів наприкінці.

У той же час колектив адміністрації президента України з ініціативи профспілкового комітету прийняв рішення про надання допомоги постраждалим від терористичного акту в місті Беслан.

До фонду допомоги потерпілим внаслідок цієї трагедії буде перераховано одноденний заробіток працівників АП, повідомляє прес-служба президента України


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...