Омельченко продовжує переслідувати Януковича з його судимостями

Середа, 8 вересня 2004, 10:46
Член фракції БЮТ Григорій Омельченко спрямував запит до прем'єра Віктора Януковича щодо перешкоджання його депутатській діяльності у ненаданні даних про судимості Януковича.

Цей запит зачитав на сесії спікер парламенту Володимир Литвин.

Також спрямовано ще один запит Омельченка – до голови Донецького апеляційного суду щодо ненадання матеріалів про судимості Януковича.

Як відомо, напередодні Омельченко персонально передав Януковичу свій відкритий лист з питаннями про судимості прем'єра

Крім того, депутат Микола Томенко (фракція "Наша Україна") спрямував запит до міністра внутрішніх справ Миколи Білоконя щодо "незаконної охорони МВС агітаційних матеріалів за Віктора Януковича".

Як відомо, у деяких регіонах під біг-бордами Януковича було встановлено пости міліції, оскільки їх постійно обливають фарбою.

Також у середу було направлено запит депутата Нестора Шуфрича (СДПУ(о) до заступника Вищої ради юстиції про притягнення судді до відповідальності "за порушення присяги судді".

Литвин, який зачитував запити, не навів подробиці, про якого суддю ідеться.

Юрій Ширко ("Наша Україна") направив запит до міністра охорони здоров'я щодо перешкоджання лікарям фонду Шалімова надавати безкоштовну медичну допомогу людям.

У середу також було оголошено про перехід депутата Віктора Горбачова із групи "Центр" до групи "Союз". Депутат Анатолій Кукоба перейшов до фракції "Трудова Україна".

"Українська Правда"

Читайте також:

Фонду Шалімова не дають обстежувати хворих. Через Ющенка?

Білоконя питають, хто зняв міліцію з постів на охорону біг-морд

За логікою штабу Януковича, в Україні – 47 мільйонів бандитів


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування