МВС готове, якщо Росія витіснить чеченських терористів до України

Четвер, 9 вересня 2004, 14:20
МВС України робить усе для того, щоб не допустити терор на території країни.

Про це заявив перший заступник міністра МВС, начальник Головного управління у боротьбі з організованою злочинністю Михайло Манін.

"Ми посилено охороняємо важливі об'єкти, транспорт, життєзабезпечення населення. Координуєм свої дії з іншими правоохоронними органами й Антитерористичним центром України", - сказав він.

За словами Маніна, в Україні немає міжрелігійних і міжнаціональних конфліктів. Є тільки "елементи прояву тероризму, яких не так і багато".

Манін відзначив, що в Україні чеченських терористів немає.

На питання про те, чи готові органи МВС до того, що російські правоохоронні органи витиснуть чеченських терористів на територію України, Манін сказав: "Ми повинні бути готові і готові до цього".

Крім того, перший заступник міністра повідомив, що міліція підсилила боротьбу з нелегальною міграцією і перевіряє документи у всіх осіб, хто викликає підозру.

Він додав, що посилення охорони у київському метро було пов'язано з повідомленням про те, що "можуть бути неприємності в метрополітені", яке надійшло до МВС.

Манін повідомив, що крім посилення охорони в метро і місцях скупчення людей, МВС дало вказівку про посилення охорони шкіл і вузів.

За його словами, у ГУБОЗі вже створений сектор по боротьбі з тероризмом, уся діяльність якого коректується з Антитерористичним центром.

"Може, комусь видаватиметься незручністю (велика кількість міліціонерів), але на сьогоднішній день це необхідно", - сказав він.

Манін також назвав "абсурдними і безпідставними" обвинувачення на адресу МВС із боку "Нашої України" у розсиланні "темників" про перешкоджання штабам опозиції і сприянні тільки Януковичу.

За його словами, такі заяви робляться з метою дискредитації органів внутрішніх справ.

Манін сказав, що все це неправда. "Це чергова вигадка проти правоохоронних органів", - відзначив він.

Заступник міністра не виключив, що подібні заяви з'являться знову.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

МВС назвало штаб Ющенка кухонними "блазнями"

ШТАБ ЮЩЕНКА ОПРИЛЮДНИВ ТЕМНИКИ МВС ПРОТИ ОПОЗИЦІЇ



Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...