Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У П`ЯТНИЦЮ ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙДЕ З БІЛЬШОСТІ

Четвер, 9 вересня 2004, 14:49
Фракція Народної аграрної партії має намір у п'ятницю оголосити про призупинення членства в парламентській більшості.

Як повідомив "5 каналу" депутат-аграрний Сергій Касьянов, оголосити про вихід із більшості фракція має намір з парламентської трибуни.

За словами Касьянова, у четвер зранку було засідання фракції НАПУ. "Одностайно було прийняте рішення про призупинення нашого членства в парламентській більшості і парламентсько-урядовій коаліції".

Як відомо, у четвер вдень прес-служба Верховної Ради анулювала своє інформаційне повідомлення про те, що фракція Народної аграрної партії призупинила членство у парламентській більшості.

У анульованому повідомленні було наведено цитату заяви фракції НАПУ:

"У зв’язку з відсутністю узгоджених дій всередині Парламентської більшості і, як наслідок, з суттєвим обмеженням можливості впливу Фракції на прийняття і впровадження політичних рішень в межах Парламентсько-урядової коаліції, Фракція Народної аграрної партії України призупиняє своє членство у складі більшості".

Агентство "Інтерфакс-Україна" навело слова члена фракції Народної аграрної партії, що станом на ранок четверга не було рішення про вихід з більшості.

Він відзначив, що "це питання дійсно обговорювалося, однак остаточного рішення не прийнято".

Як відомо, Народну аграрну партію України очолює спікер Володимир Литвин.

"Українська Правда"



Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування