Мороз знайде убивць Гонгадзе, а у Львові на його честь пропонують перейменувати вулицю Дудаєва

Четвер, 9 вересня 2004, 15:51
Кандидат у президенти від Соцпартії Олександр Мороз пообіцяв у разі перемоги на виборах зробити все, щоб встановити обставини вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Я публічно погоджуюсь у разі обрання мене президентом вжити усіх можливих заходів для встановлення всіх обставин смерті журналіста Георгія Гонгадзе та покарати винних у скоєнні цього злочину - від виконавця до замовника", - йдеться у заяві Мороза.

Мороз також "зобов'язується" вжити "санкцій" проти тих представників влади, які свідомо перешкоджали розслідуванню убивства Гонгадзе.

"Я не чинитиму перепон у роботі українських та зарубіжних журналістів, котрі висвітлюватимуть розслідування вбивства Гонгадзе".

Напередодні соціалісти заявили, що проведуть акцію 16 вересня, присвячену четвертій річниці убивства засновника "Української правди" Георгія Гонгадзе.

Соціалісти також виступили з іще однією ініціативою: перейменування однієї з Львівських вулиць з вулиці Джохара Дудаєва на вулицю Георгія Гонгадзе.

Про це повідомив голова Львівської обкому СПУ Євген Таліпов, передають "Українські новини".

Причиною такого рішення вони називають теракт у Беслані. За його словами, СПУ почала збір підписів на підтримку даної ініціативи.

"Навіть в Естонії вже немає вулиці Дудаєва", - стверджував Таліпов. Він переконаний, що після теракту в Беслані у Львові не повинно бути вулиці Дудаєва.

"Українська правда"

Читайте також:

16 вересня у Києві мітинг пам`яті Георгія Гонгадзе

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування