15 ДЕПУТАТІВ ІЗ ГРУПИ ГАВРИША ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ

Четвер, 9 вересня 2004, 16:29
Група депутатів-членів групи "Демініціативи-Народовладдя" оголосили про призупинення членства у парламентській більшості.

Про це заявив під час засідання Верховної Ради депутат Дмитро Святаш.

За словами Святаша, окрім нього членство у більшості призупинили депутати Бандурка, Галієв, Давидова, Карпов, Колісник, Плохой, Райков, Рєзнік, Салигін, Салмін, Сандлер, Фельдман і брати Ярославські. Загалом – 15 депутатів.

Святаш поклав на стіл спікера Володимира Литвина кілька заяв.

Перед цим він просив разом із фракцією Народної аграрної партії перерву, однак Литвин запропонував Святашу виступити просто так.

Після цього депутат групи "Демініціативи-Народовладдя" оточили члени більшості.

Член "Нашої України" Роман Зварич заявив під час сесії про те, що оскільки більшість припинила своє існування, у них треба забрати приміщення, якими вона користується.

Литвин відповів, що за аналогією із розвалом фракцій, депутатам більшості треба дати два тижні.

Усі названі депутати, окрім Степана Гавриша, входили до групи "Демініціативи" до її об'єднання із групою "Народовладдя" Богдана Губського.

Як відомо, у четвер повідомлялося про вихід із більшості фракції Народної аграрної партії, однак потім ця інформація була відкликана, оскільки остаточне рішення з цього питання не прийнято.

"Українська Правда"

Читайте також:

ПРЕС-СЛУЖБА ВРУ АНУЛЮВАЛА ЗАЯВУ, ЩО ФРАКЦІЯ ЛИТВИНА ВИЙШЛА З БІЛЬШОСТІ


Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування