Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко достукається до виборців через свій канал... пересувний

Четвер, 9 вересня 2004, 18:30
Для того, щоб "дійти безпосередньо до кожного виборця", команда кандидата у президенти Віктора Ющенка орендувала сім кінопересувок, за допомогою яких показує документальні стрічки про нього.

Одна з таких кінопересувок уже встигла побувати майже в третині областей, де провела більше ста кіносеансів для тамтешніх мешканців, повідомляє газета Поступ.

Серед стрічок фільми про самого кандидата, його батька - колишнього в'язня нацистського концтабору, злиденне життя українського села і міста, особливо людей похилого віку, яких влада тепер намагається купити мізерним додатком до пенсій, тільки б схилити на свій бік.

Лейтмотивом документальних фільмів є думка і вимога змін у нашій державі.

Присутні на кіносеансі в Дрогобичі Львівської області, яких зібралося чимало, так схвально сприйняли кінопересувку.

Як сказали їм "кіношники", планується приїзд до Дрогобича інших агітаційних машин, котрі привезуть стрічки, над якими зараз закінчують роботу документалісти.

Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування