Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Більшість розвалюється, бо Янукович зробив подарунок "Привату"

Четвер, 9 вересня 2004, 19:02
15 депутатів із групи "Демініціативи-Народовладдя" призупинили членство у більшості через незгоду із позицією уряду.

"Ми зробили це через неузгодженість, яка існує між урядом і нашою групою", - сказав "Українській правді" депутат Дмитро Святаш.

Святаш, який повідомив із трибуни про вихід депутатів, додав, що вони не згодні із позицією голови Фонду держмайна Чечетова, який призначений до уряду за їх квотою.

За словами Святаша, Чечетов не підтримав позицію депутатів, які виступили за закон про заборону передачі акцій підприємств із держвласністю до статутних фондів акціонерних товариств.

Також Святаш назвав неприйнятним рішення уряду про передачу у власність "Укрнафти" держпакети двох нафтопереробних заводів – при тому, що в "Укрнафті" 49% приватного капіталу.

"А потім буде проведена допемісія, і 49% стануть 65%. Тобто це приватизація без грошей. Ми проти цього", - сказав Святаш.

Як відомо, ця операція із передачею держпакетів нафтозаводів "Укрнафті" вигідна акціонерам компанії, пов'язаним із "ПриватБанком".

Член групи "Демініціативи-Народовладдя" Степан Гавриш сказав, що крок його колег – "це вони публічно сказали, що вимагають переговорів".

"Це має почути президент, прем'єр... Більшість зацікавлена бути стабілізуючим фактором. Давайте дочекаємося повернення президента (із Криму) і прем'єра (із Одеси)", - сказав Гавриш.

Гавриш сказав, що призупинення членства в більшості викликано "ускладненням всередині парламентсько-урядової коаліції на загальнонаціональному рівні".

"Українська правда"

Читайте також:

15 ДЕПУТАТІВ ІЗ ГРУПИ ГАВРИША ВИЙШЛИ З БІЛЬШОСТІ

Читайте також новий розділ "Української правди", присвячений виборам президента: чому "Віагра" підтримує Януковича, хто назвав Кучму "хитрим гравцем у преферанс", скількох людей загітували біг-морди, де з'явилося гасло "Росія плаче – Янукович скаче" та яку велику гру затіяв Медведчук.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...