У Відні Ющенко під наглядом "ICTV". Він думає, що зробить як президент

П'ятниця, 1 жовтня 2004, 14:41
Під час перебування у австрійській клініці Віктор Ющенко працює над програмою дій після перемоги на виборах.

"Ющенко зосереджений над програмою перших 100 днів, першого року, на антикорупційних діях, напрацюванні підходів створення нової виконавчої влади", – сказав керівник виборчої кампанії Ющенка Олександр Зінченко на прес-конференції.

Крім того, він готує законопроект щодо пенсійного забезпечення.

За словами Зінченка, програма перебування Ющенка у клініці розрахована на чотири дні.

Прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко сказала, що перед прес-конференцією говорила із лідером "Нашої України", і він розповів, що під лікарнею постійно знаходиться камера телеканалу "ICTV".

«Діагноз лікарів підтвердився. Сам Ющенко сказав, що здоров’я йому вистачить не на одну виборчу кампанію», - додала також вона.

Говорячи про проведення теледебатів, вона сказала, що офіс Ющенка отримав від двох комерційних телеканалів пропозицію звести Ющенка і Януковича. Штаб Ющенка погодився.

"Але пізніше, наскільки можна було зрозуміти з офіційних джерел, та сторона (Януковича) виявилася не готова", - додала вона. Як відомо, Янукович сказав доповідачці ПАРЄ Ханне Северінсен, що до першого туру не піде на дебати, бо немає часу.

"Ми зацікавлені у прямій дискусії на будь-якому каналі", - сказав Зінченко.

Водночас він наголосив, що Ющенко буде проводити дебати з Януковичем, оскільки "конфлікт кампанії – влада проти народу".

Коментуючи пропозицію штабу Мороза провести дебати з Ющенком, Зінченко сказав, що тут "зона конфлікту інша", і у Ющенка з Морозом погляди на деякі питання співпадають.

"Якщо говорити про Януковича, то тут у нас принципово різні погляди", - додав Зінченко.

Зінченко також не вважає, що між штабами Ющенка і Мороза існує конфлікт у зв’язку із заявами "нашоукраїнця" Євгена Червоненка, який сказав, що отруєння Ющенка міг би використати Медведчук, щоб зробити Мороза президентом.

"Ми взаємодіємо зі штабами, у нас підписана угода про чесні вибори, ми об’єднаємо зусилля спостерігачів", - сказав Зінченко.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування