Під Кабміном пройде акція "Яйце-мандрівце"

П'ятниця, 1 жовтня 2004, 17:44
У понеділок о 13 годині біля Кабінету міністрів відбудеться театралізоване дійство "Яйце-мандрівце", навіяне подіями із замахом на Віктора Януковича в Івано-Франківську.

Як повідомляє організатор акції рух "Пора", вони мають на меті "привернути увагу громадськості до образливих висловлювань на адресу яйця зі сторони певних посадових осіб".

"Разом з активістами кампанії "Пора" у дійстві візьмуть участь також родичі покійного яйця – кури", - ідеться у повідомленні.

"Кури протестуватимуть проти дискримінаційного ставлення до них з боку посадових осіб держави та правоохоронних органів та вимагатимуть відставки діючого прем’єра Януковича", - зазначається у повідомленні.

"Також від Кабміну почне свій всеукраїнський тур Яйце, і з цієї нагоди відбудеться фуршет", - повідомляє "Пора".

А у п'ятницю "Пора" провела акцію "Не дай себе купити" біля Університету імені Шевченка та "КПІ".

"Метою акції було показати, що підвищення стипендії є лише передвиборчою подачкою, яка практично нічого не міняє, і від неї не повинен залежати вибір", - зазначає "Пора".

Крім того, у четвер "Пора" провела всеукраїнську акцію – одночасне пікетування територіальних виборчих комісій по всій державі.

Учасники пікетів оприлюднили звернення до голів і членів тервиборчкомів, а також повідомили про проведення 31 жовтня мітингу біля кожної ТВК для захисту чесних результатів виборів.

Загалом в акції взяли участь близько восьми тисяч активістів кампанії "Пора".

"Українська Правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...