Ющенко збирається отримати 60% у 1-ому турі. Навіть якщо завадять таргани

П'ятниця, 29 жовтня 2004, 12:13
Віктор Ющенко розраховує навіть у разі фальсифікації виборів перемогти в першому турі з результатом 60%.

"В першому турі – близько 60 відсотків", - сказав Ющенко на питання про прогноз щодо результату виборів.

"Я так вважаю, що 60% з урахуванням фальсифікацій – це нормальний результат", - додав він.

За словами Ющенка, боротьба із нечесними виборами має бути саме на виборчій дільниці. "Пляска фальсифікації починається від пєчкі, а пєчка – це первинний протокол", - сказав Ющенко. "Головне – це публічність. Бандити, як таргани, бояться одного – світла".

"На Черкащині приходить жіночка – голова виборчої комісії. Просто кладе голову на плече і плаче: "якби ви знали, що вони з нами роблять!".

Ющенко попередив, що на кожну виборчу дільницю його команда виділила по два автомобіля, відеокамери та фотоапарати, а також пакет заготовлених документів для оскарження порушень закону. "На кожній дільниці буде юрист", - сказав Ющенко.

Ющенко повідомив, що у день виборів на дільницях буде "близько 200 тисяч спостерігачів".

Він закликав людей після 20 години прийти на дільницю і дочекатися виголошення результатів голосування.

"Не порнофільм по "Інтеру" дивитися і не "КВН" по ICTV – а давайте прийдемо до виборчих дільниць. Без пива, без горілки, ніхто каміння не бросатиме".

Ющенко також сказав, що його команда планує мати результати паралельного підрахунку голосів за оригіналами протоколів "на три-чотири години раніше, ніж Центрвиборчком".

"Нинішній виборець відрізняється від виборця 1994 або 1999 років. На їхні вуха лапша вже не вішається", - сказав Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування