Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Ангела", якого офіс Ющенка вважає кілером, не будуть обмежувати

Понеділок, 4 жовтня 2004, 15:40
Колишній громадянин України Олександр Ангерт до міжнародного розшуку оголошений не був, і Генеральна прокуратура не має основ обмежувати його в пересуваннях.

Про це заявив у понеділок на брифінгу в Києві керівник прес-служби Генпрокуратури Сергій Руденко, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що Ангерт розшукується в зв'язку із здійсненням ряду злочинів, і може бути причетний до підготовки замаху на кандидата в президенти Віктора Ющенка.

"Правоохоронні органи не можуть повідомити про місце перебування громадянина Ангерта", - сказав Руденко, додавши, що зараз Генпрокуратура не має доказів того, що він збирається вчинити замах на кандидата в президенти.

Як повідомлялося, 29 вересня керівник центрального офісу Ющенка Олег Рибачук повідомив, що має інформацію про перебування в Україні відомого кримінального авторитету, у минулому українського громадянина Олександра Ангерта (на прізвисько "Ангел").

За словами Рибачука, йому сказали, що Ангерт був у Києві 23-24 вересня. У зв'язку з цим Рибачук попросив керівників правоохоронних органів країни надати йому офіційне пояснення з приводу нібито перебування на території України кримінального авторитету, що може бути задіяний у замаху на Ющенка.

Звернення Рибачука направлене генпрокурору Геннадію Васильєву, міністру внутрішніх справ Миколі Білоконю і главі СБУ Ігорю Смешку.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

"КІЛЕР" АНГЕРТ СПРОСТОВУЄ ПІДГОТОВКУ ЗАМАХУ НА ЮЩЕНКА

В УКРАЇНУ ПРИЇХАВ КІЛЕР. ЩОБ ВЧИНИТИ ЗАМАХ НА ЮЩЕНКА?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...