Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Генпрокуратура просить депутатів не тиснути на Інтерпол

Понеділок, 4 жовтня 2004, 17:16
Генпрокуратура розцінює як пряме втручання в діяльність правоохоронних органів звернення групи народних депутатів до генерального секретаря Інтерполу з проханням не виконувати рішення прокуратури Росії про затримання Юлії Тимошенко.

Про це йдеться у заяві прокуратури, поширеній у понеділок.

Вона нагадує, що Головна військова прокуратура Росії проводить розслідування у кримінальній справі, порушеній проти народного депутата України Юлії Тимошенко за організацію неодноразового давання хабара керівному складу Міністерства оборони Росії за підписання контрактів з корпорацією ЄЕСУ на суму 750 млн. доларів США.

Генпрокуратура нагадує запевнення головної військової прокуратури Росії, що будь-яких політичних цілей у притягненні до кримінальної відповідальності Юлії Тимошенко вона не переслідує.

З огляду на вимоги чинного законодавства та відповідного рішення Конституційного Суду України, Генпрокуратура України застерігає: "у розв’язанні міжнародно-правових питань слід діяти не методом політичного тиску на правоохоронні органи, а у порядку, визначеному законом".

Читайте також:

Депутати просять Інтерпол не грати в брудні ігри Кучми і Путіна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування