Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Стаття про роль Медведчука у зриві виборів була правдою?

Понеділок, 4 жовтня 2004, 18:27
Російський політолог, директор московського Центру стратегічних досліджень Андрій Піонтковський закликав серйозно поставитися до слів Станіслава Бєлковського про роль Віктора Медведчука у політиці Москви і сценарії зриву виборів.

Так він прокоментував на прес-сконференції в понеділок статтю Бєлковського "Гарант нестабільності".

За словами Піонтковського, "Бєлковський - це такий "Павловський-штрих", що починав своє висвітлення українських виборів абсолютно за прикладом Гліба Павловського, однак зараз змінив свою позицію на протилежну.

За словами Піонтковського, "Бєлковський – людина, дуже пов’язана з адміністрацією, найбільш активну участь він брав у боротьбі волошинців і чекістської групи адміністрації [президента РФ] торік на стороні чекістів".

"Я віднісся дуже серйозно, - заявив Піонтковский, - до останніх одкровень Белковского як людини, що прекрасно знає вищі коридори влади, про те, що визначені політичні фігури в Києві зверталися до Кремля з питанням, яка буде реакція на можливість силового втручання або зриву виборів під тим або іншим приводом, і одержали досить однозначну негативну відповідь, що Кремль ні в якому разі такий сценарій не підтримає".

Сам Піонтковський подібний сценарій вважає малоймовірним, тому що для цього "потрібна згуртована влада", а влада в Україні на даний момент уже такою не є.

"Українська правда"

Читайте також:

Гарант нестабільності

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування