Ющенку вже краще. А Кисельов з ICTV збрехав?

Понеділок, 4 жовтня 2004, 20:31
Віктор Ющенка почуває себе краще і скоро повернеться до активної виборчої кампанії.

Про це повідомив керівник штабу Ющенка Олександр Зінченко на прес-конференції у Києві, інформує прес-служба штабу.

Він повідомив журналістам, що у понеділок розмовляв із Ющенком. Той йому повідомив, що зустрівся з представниками слідчої комісії.

"Ющенко почуває себе краще. Ми маємо справу з надзвичайно мужньою людиною, яка знає, що має повернутися до активної виборчої кампанії. І незабаром він включиться в активну роботу", – наголосив Зінченко.

Говорячи про висвітлення хвороби Ющенка в ЗМІ, Зінченко нагадав, що
Нацрада може ставити питання про позбавлення ліцензії тих телеканалів та агентств, які поширюють відверту брехню про хворобу Ющенка.

Зокрема, він розкритикував роботу каналу ICTV, назвавши виступ журналіста Дмитра Кисельова 3 жовтня у недільній програмі безпрецедентним.

"Вчора на каналі ICTV посилалися на історію хвороби. Але там не приводилися дані клінічних досліджень, не було аналізу. Їм потрібно було лише сказати, що у Ющенка був повний букет хвороб до цього", - сказав Зінченко.

"У слідчій комісії працюють три лікаря. І їх дивує, на підставі чого журналісти роблять такі висновки?" – заявив Зінченко.

У свою чергу прес-секретар Ющенка Ірина Геращенко в коментарі "Телекритиці" назвала Кисельова "Доренком зразка 99-го року".

Він "вивалив на глядачів пафосні викриття на адресу кандидата в президенти Віктора Ющенка, який, нібито, обдурив виборців, обвинувативши в замаху на своє життя влада.

Прес-секретар Ющенка висловила здивування, звідки Кисельов узяв медкартку Ющенка.

"Чи є цей документ саме його (Ющенка) карткою і від кого були отримані існуючі або вигадані записи, – це (питання), скоріше, до Генеральної прокуратури й слідства", - сказала Геращенко, нагадавши, що таємницю слідства ніхто не відміняв.

Геращенко також передала "Телекритиці" розшифровку прес-конференції лікарів "Рудольфінерхаус" у Відні.

Читайте також:

Хто робив фальшивий прес-реліз про Ющенка?

Кисельов бреше?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...