Депутатів з "чорнухою" на Ющенка закрили на складі Бакая. До них приїхали "регіонали"

Вівторок, 5 жовтня 2004, 00:00
У Києві на 56 складі Національного виставкового центру (колишня ВДНГ) тримають закритими трьох народних депутатів: Євгена Жовтяка, Георгія Манчуленка та Володимира Стретовича.

Їх заблокували, коли вони викрили чергову порцію "чорної поліграфії", повідомляє прес-служба штабу Ющенка.

Як повідомив по телефону Володимир Стретович, депутати приїхали на склад після дзвінка від громадянина, який не захотів себе назвати.

"Склад площею приблизно 100 на 60 метрів повністю завалений літературою антиющенківського спрямування", - розповідає він. Після того, як депутати зайшли всередину, до воріт складу під’їхала велика машина і закрила вихід.

Поруч із провокаційними плакатами проти Віктора Ющенка лежить агітаційна література за Віктора Януковича та "технічних" кандидатів, зокрема Олександра Яковенка.

"Я стою перед плакатом, на ньому зображено Джорджа Буша. Поруч – плакати з Раїсою Богатирьовою. На вихідних даних зазначено "5 тисяч", а ми нарахували 50 тисяч на одному піддоні, при тому, що цих піддонів тут сотні", - передає телефоном Стретович.

За повідомленням народних депутатів, ув’язнених на складі з незаконною поліграфічною продукцією, до них прибули семеро депутатів із фракції "Регіони України" на чолі з Геннадієм Самофалов . Однак вони зникли після приїзду представників ЗМІ. Зараз "регіонали" періодично з’являються на складі й кудись знову зникають.

За свідченням Євгена Жовтяка, який 2-3 жовтня був присутнім на типографії "Новий друк", "на складі ВДНГ в тисячі разів більше "чорної" поліграфії".

"Одних газет КПРС (Олександра Яковенка) і "Слов’янська єдність" (Олександра Базилюка) на складі не менше 4 мільйонів. Іншої продукції – ще більше", - розповідає він. "Роботи для прокуратури тут непочатий край", - вважає Георгій Манчуленко. Він повідомив, що на склад їде заступник міського прокурора Києва.

Крім газет і плакатів, там присутня й інша продукція: жовті футболки з написом "Yankee go home", наліпки "5 канал бреше" та "Янукович – наш вибір".

Стретович наголошує на тому, що перед ними лежать мільйонні тиражі "чорної" поліграфії. "Тут мільйони народних грошей", - підкреслив депутат.


Стретович стверджує, що склад, на якому закрили депутатів, є центром незаконної агітації. "Постійно приїжджають і завантажуються машини, навіть із кримськими номерами", - розповідає він.

За словами народного депутата, все це відбувається з благословення Державного управління справами (очолює Ігор Бакай), оскільки територія, на якій розташовано склад, належить саме йому.

На цей момент на склад уже прибули народні депутати Олександр Зінченко, Віктор Пинзеник, Євген Гірник, Юрій Оробець, Владислав Атрошенко, Михайло Косів, Володимир Яворівський, Давид Жванія та Віктор Балога.

Читайте також:

Син Пустовойтенка займався порнографією?

Пустовойтенко назвав чорний ПР проти Ющенка листівками за Януковича

Син Пустовойтенка побився зі Шкілем через компромат на Ющенка

Депутати знайшли 9 тонн компромату на Ющенка. Їх тримають у темряві

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News