Мороз не буде дебатувати з Бродським

Вівторок, 5 жовтня 2004, 11:34
Кандидат у президенти Олександр Мороз змушений відмовитись від участі у телевізійних передвиборчих дебатах у тому форматі, який був запропонований Національним телебаченням.

Про це говориться в повідомленні прес-служби кандидата у президенти.

"Дебати Мороза з Бродським, певно, могли б стати цікавим фактом, але тільки не в розпалі президентської виборчої гонки", - говориться в повідомленні.

"При всій повазі до кандидата Бродського, його мета в даній кампанії і мета Олександра Мороза кардинально відрізняються одна від одної. Бродський заявив, що йде на вибори заради боротьби з кандидатом від влади Януковичем. Мороз йде на вибори - щоб стати президентом України", - зазначає прес-служба.

За її словами, така розбіжність цілей позбавляє дебати всілякого змісту.

Прес-служба зазначає, що Олександр Мороз ще раз пропонує організувати телевізійні дебати за участю усіх чотирьох провідних кандидатів у президенти: Ющенка (після його остаточного видужання), Мороза, Симоненка і Януковича.

"Тільки в такому форматі дебати зможуть стати не просто приводом для демонстрації ораторського мистецтва, але й реальною можливістю показати нашим співгромадянам різні погляди та підходи до вирішення державних проблем", - зазначає прес-служба СПУ.

Читайте також:

ЮЩЕНКА І ЯНУКОВИЧА НЕ БУДЕ НА ДЕБАТАХ

Януковичу є де піаритися і без дебатів, а Мороз дебатуватиме з Бродським


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування