Син Пустовойтенка займався порнографією?

Вівторок, 5 жовтня 2004, 16:20
Довірена особа Ющенка в загальнодержавному окрузі Микола Томенко попередив сина Валерія Пустовойтенка – В’ячеслава про кримінальну відповідальність за виготовлення та поширення порнографічної продукції.

Про це Томенко заявив на прес-конференції у вівторок, повідомляє прес-служба центрального штабу Ющенка .

Томенко пояснив, що депутатами на території типографії "Новий друк", крім політичної літератури проти Ющенка, було знайдено й іншу – порнографічну.

Томенко наголосив, що типографія займалася не просто передруком, а виготовленням власної порнографічної продукції.

Томенко попередив Пустовойтенка про те, що в перший раз відповідальність за цією ст.301 Кримінального кодексу передбачає три роки ув’язнення та конфіскацію матеріальних засобів вироблення порнографії, а в другий – позбавлення волі терміном до семи років.

На прес-конференції також була присутня заступниця керівника "Нового друку". Вона заявила, що видання, знайдені народними депутатами, відносяться до еротичних, а не порнографічних.

Після короткої дискусії про те, чим відрізняється еротика від порнографії, Микола Томенко запропонував охочим підійти й самим скласти думку щодо цього. Показувати "еротичні" ілюстровані журнали перед телекамерами він не наважився.

На зображенні – жіночі статеві органи в розгорнутому вигляді, а також чоловічий статевий член. За словами Томенка, вилучені порнозображення є фрагментами журналу, однак його назва невідома, оскільки було виявлено віддруковане лише внутрішнє наповнення видання.

За словами Томенка, він передав ці матеріали генпрокурору Васильєву для відкриття кримінальної справи. Як відомо, раніше за поширення порнографії Васильєв активно переслідував кабельного оператора "Воля".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування