Яковенко обіцяє друкувати і далі "чорний піар" проти Ющенка?

Вівторок, 5 жовтня 2004, 21:32
Штаб кандидата в Президенти, лідера Комуністичної партії робітників і селян Олександра Яковенка має намір використовувати в передвиборній кампанії листівки антиамериканського змісту.

Про це Яковенко повідомив журналістам на прес-конференції.

З його слів, деякі ЗМІ повідомляли, що під час огляду київської друкарні "Новий друк" депутатами блоку "Наша Україна" були виявлені плакати Яковенка з антиамериканською агітацією.

Яковенко спростував цю інформацію, але зазначив, що такі плакати обов'язково будуть надруковані.

Він назвав інцидент в друкарні "Новий друк" погромом і попередив прихильників опозиції не повторювати таких дій стосовно антиамериканських плакатів Яковенка.

"Найближчим часом вийдуть плакати антиамериканського змісту, і не рекомендую нашим опонентам перешкоджати нам у їх поширенні", - сказав Яковенко.

Він додав, що дотримувався і дотримуватиметься антиамериканської позиції, і має намір протистояти кандидатові в Президенти, лідерові "Нашої України" Віктору Ющенку, якого вважає залежним від США.

Яковенко сказав, що на цих плакатах не буде згадуватися прізвище Ющенка, але ухилився від відповіді, чи буде на них використаний портрет лідера "Нашої України".

Яковенко продемонстрував журналістам плакати проти Президента США Джорджа Буша, на яких той зображений у різних комічних образах, і сказав, що має намір вчитися цьому в Америки.

"Треба вчитися навіть у ворогів", - зазначив Яковенко.

Зі слів Яковенка, планується випустити від 50 тис. до 1 млн. плакатів.

Як повідомляло агентство, 2 жовтня депутати блоку "Наша Україна" знайшли на Броварській трикотажній фабриці близько 9 тонн плакатів, спрямованих на дискредитацію Ющенка, а пізніше депутати побачили, як із друкарні "Новий друк" у терміновому порядку вивозилися подібні матеріали.

Під час відвідування депутатами друкарні в них стався конфлікт із директором, сином депутата Верховної Ради, лідера фракції Народно-демократичної партії і Партії промисловців і підприємців Валерія Пустовойтенко В'ячеславом, який пізніше заявив, що вони його побили, депутати, у свою чергу, заперечували це.

Міліція порушила у зв'язку з цим кримінальну справу.

Українські новини


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...