Шуфрич думає, що чорнуху проти Ющенка надрукував він сам. Депутати ночують на складі

Вівторок, 5 жовтня 2004, 23:34
На складі №56 Виставки досягнень народного господарства в Києві, де виявлено антиющенківську продукцію, цілу ніч чергуватимуть по двоє депутатів від фракцій "Наша Україна" та "Регіони України".

Вони мають гарантувати недоторканість усієї знайденої поліграфії, повідомляє сайт штабу Ющенка.

Вранці ж у присутності офіційних осіб буде складено протокол, де зафіксують події вівторкового вечора.

Після 22 години вечора на склад приїхали міліціонери на чолі з заступником начальника міністра МВС Олександром Міленіним.

Окрім того, на місці подій був присутній київський міський голова Олександр Омельченко. Він викликав начальника охорони, який чергуватиме вночі на складі.

Окрім депутатів від "Нашої України" та "Регіонів України" на складі присутні члени фракції СДПУ(о) Нестор Шуфрич та Ігор Шурма.

Загальна кількість депутатів Верховної Ради на місці подій, за оцінкою Михайла Косіва, коливалося від 40 до 50.

Близько 22 години там же залишалися кандидати в президенти Олександр Базилюк і Роман Козак; вонистверджують, що продукція на складі належить їм.

"Зрозумівши, що вона попалася на гарячому, влада почала підвозити своїх кандидатів-"шестьорок", - розповів депутат Володимир Яворівський з місця подій.

"Спочатку підвезли Козака, який сказав, що тут зберігається його продукція. Ми сказали: покажіть хоч одну вашу листівку, націоналістичну. Він не зміг нічого знайти. Тоді за п’ять хвилин привезли Базилюка, який заявив, що все, що на складі – його власність", - розповів Яворівський.

"Шуфрич почав заявляти, що все, що тут відбувається, є провокацією. Він стверджує, що вся поліграфія на складі виготовлена депутатами з команди Віктора Ющенка", - додав Яворівський.

Депутат Косів пояснив, що порахувати "чорну" поліграфію просто неможливо, тому що рахунок іде на десятки мільйонів.

За його словами, коли на плакатах взагалі є вихідні дані, то там зазначено назву якоїсь словацької друкарні.

На думку Косіва, вечірні події на складі ВДНГ є міжнародним скандалом. "Деякі плакати зображують Джорджа Буша в такому карикатурному вигляді, що є всі підстави для того,
щоб розгорівся міжнародний скандал", - стверджує він.

Читайте також:

Депутатів з "чорнухою" на Ющенка закрили на складі Бакая. До них приїхали "регіонали"

Яковенко обіцяє друкувати і далі "чорний піар" проти Ющенка?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування